favicon eskuvoredj.hu

A CM MEGVÁLASZTÁSA ÉS AZ ESKÜVŐN BETÖLTÖTT SZEREPE

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a Ceremóniamester szerepe az esküvőkön. A jól felépített zenei szolgáltatás mellett vitathatatlan, hogy egy szintén fontos szemponttá vált az adott esküvőhöz stílusában is passzoló CM.

Egy profi szolgáltató megválasztásával rendkívül sok felesleges tehertől mentesíti magát a házasulandó pár. Az esküvő a kapuja annak a jövőben együtt eltöltött varázslatosan boldog időnek, életnek, ami ideális és okosan megszervezett esetben valóban a felhőtlen szórakozásról és ünnepről szól. Ehhez sokminden más mellett a CM megválasztása és az esküvőn betöltött szerepe központi kérdéssé vált.

Ideális esetben az esküvői Dj a ceremóniamesteri feladatokat is mesterien alakítja, kezeli. Hosszú évek alatt sok száz esküvővel és természetesen különböző rendezvények tapasztalatával gazdagabban úgy gondolom, bármennyire is költséghatékonynak tűnhet elsőre, nem éri meg valamelyik családtagra esetleg a „jószerencsére” bízni ezt a fontos feladatot.

A násznép koordinálása…

A vendégek üdvözlése, koordinálása, informálása a napi programról, vagy akár a vendégek számára eseménytelennek tűnő időben is, – hogy csak a legtipikusabbakat említsem- a jól felkészült Ceremóniamester az egyik alapköve.

A ” szokásos” kommunikáció a vacsorától az éjféli asztalig, és azon túl is, többek között a CM gyakorlatiasságán, képességein (pl. esküvői játékok, menyasszonyi tánc vagy ennek hiányában a násznép megfelelő tájékoztatása az ajándékozás módjáról stb.) és sok más emberi jellemvonásán állhat vagy akár bukhat is.

Programterv megbeszélése, tippek, ötletek…

Az elmúlt évek megkeresései azt mutatják, hogy újra előtérbe kerülnek a régi esküvői tradíciók, így néha a vőfély kérdése is felmerült. A mi Dj és Ceremóniamestereink nem a klasszikus értelemben vett vőfélyi szerepet töltik be, inkább ennek egy modern, stílusában és megjelenésében elegáns, kommunikációjában közvetlen, jó humorú változatát, aki egyértelműen mentes elődje pajzán vicceitől mondókáitól.

Amikor megkerestek bennünket, és személyesen is találkozunk, a teljes esküvői programtervezetetek megbeszélése mellett sok jó ötlettel, tippel is segíthetjük a nagy napotok tökéletesítését ha szeretnétek.

Több mint 1000! esküvő és rendezvény…

fémjelzi minőségi és megbízható munkánkat. Természetesen a Club életben eltöltött évek tapasztalatai is áldásosak, de ez akkor nyer igazán teret amikor a Dj és CM szolgáltatásunkat választjátok, így egy profin kivitelezett Hozzátok és a Násznéphez tökéletesen passzoló esküvői buliban lesz részetek.

Kapcsolat

Keressetek bizalommal egy sikeres, fantáziadús és emlékezetes esküvőért, ahogyan Ti megálmodtátok!

Igényeink rövid ismertetésével szeretnénk felvenni veletek a kapcsolatot.

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM