favicon eskuvoredj.hu

AZ ESKÜVŐI DJ SZEMÉLYÉRŐL…

tevékenységéről szinte mindenkinek van egy kialakult képe. Mégis, ha az esküvői Dj kerül szóba, sokunkban megfogalmazódnak kérdések, legkésőbb akkor, ha a mi „nagy napunk” közeleg.

Legtöbbünk a disco-ban, club-okban esetleg fesztiválokon fellépő különböző Dj-k által lelkünkben valamilyen pozitív esetleg negatív emlékképekből, átbulizott éjszakák élményeiből vannak benyomásaink, tapasztalataink. Előrelátó lányok és nők, már a barátok, ismerősök esküvőin megfigyelik, melyik szolgáltató mennyire tudja fenntartani a násznép érdeklődését és hogyan ösztönzi őket a felhőtlen kikapcsolódasra. A jól összeállított repertoárhoz elengedhetetlen, hogy a DJ-nek kimagasló lexikális tudása legyen a zenéket illetően.

A jól megválasztott szolgáltató

Azon az egy éjszakán ami az ifjú pár közös életének hátralévő részében egy jelentős mérföldkővé válik, s majd gondos kezek által kiválasztott albumba, szépen elrendezett boldog pillanatok fotóivá válnak, kétségtelenül központi szerepe van annak az élménynek, mely a jól megválasztott szolgáltató függvénye. 

Persze nem könnyű a választás, főleg amikor majd mindenki arról próbál meggyőzni, hogy ő a legjobb választás. Segítség lehet a döntésben számtalan észérv, és a hangzatos referenciák felsorakoztatása…

Kölcsönös szimpátia

a személyes találkozások alkalmával a kölcsönös szimpátia és a közös együttműködés sikerességének a lehetősége, de mindenek előtt a Ti igényeitek a döntőek. A megszokott, szinte minden esküvői Dj által játszott repertoár mellett, érdemes azon zenei kívánságok átbeszélése is, ami a Ti életetekben szép emlékeket idéz. 

Kreatív ötletek
Videók, életképek, különböző hangulati akár háttérben való vetítése is további kreatív ötletekkel tarkítva színesebbé teheti a napotokat. Az esküvő külső helyszíni hangosítása már mondhatni természetes, ezért ezt én nem is említeném .

Személyes találkozó

Számunkra a tökéletes technikai felszereltség mellett szívügyünk a Ti vágyaitok, álmaitok valóraváltása azon a napon ami csakis Rólatok szól. Ezért mindig a személyes találkozás alkalmával vagy igény esetén Skype-on beszéljük meg a keretetekhez passzoló legjobb és legköltséghatékonyabb lehetőséget.

Kapcsolat

Számtalan, már kipróbált és bevált ötlettel várunk Benneteket, nyitottan minden újra amit Magatokkal hoztok, valóra váltva a Ti tökéletes napotok tervét!

Szimpatikusnak találjuk az eddig olvasottakat és igényeink rövid ismertetésével szeretnénk felvenni veletek a kapcsolatot.

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM